söndag 10 augusti 2014

Politisk skadebegränsning

.
Enligt tidningarna har regeringen redan gett besked om att kommunerna kommer att få sina brandbekämpningskostnader ersatta. Hade det gått lika fort om det inte hade varit val om en månad?

Och Fredrik Reinfeldt har igår spelat ut det internationella kortet, statsmannakortet. Han har enligt SVT Text-TV uttalat att parterna i Gaza-konflikten inte vill komma överens. - No shit?

Runt Palestina har man krigat i minst 5.000 år. Jag har svårt att tänka mig någon mindre revolutionerande nyhet eller insikt. Det känns som om moderaternas strateger inte är lika skarpa som de var när alliansen kom till makten… Kanske reklambyrån också har semester?

Södertälje söndagen den 10 augusti 2014
Mikael Styrman
.

1 kommentar:

Anders Bäckström sa...

När det gäller fingertoppskänsla så har du eller ingen överman. Varenda tråd från denna och framåt borde öppna ögonen på vem som helst. Som är läskunnig:) Jag har noerat det tidigare, att det är dags att du träder fram i ljuset, idet mediala dito. Jag är övertygad om att vi skulle få tittarsiffror som tangerar den bästa valdebatten. Ponera ett möte mellan dig och Helena L GD:)...