fredag 29 januari 2016

En ny Thomas Quick i Mölndal

.

Få se om vi någonsin får veta vad som verkligen hände i HVB-boendet i Mölndal?

Nyligen har Thomas Quick-härvan utspelat sig. En neddrogad patient pådyvlades åtta mord av korrumperade svenska domstolar, utan minsta tillstymmelse till bevis. Och naturligtvis har ingen korrumperad polis, domare eller åklagare ställts till svars, trots att alla inblandade rätteligen hör hemma bakom galler. Inte ens den som mer än andra kom att symbolisera mutor och rättsröta i Sverige - justitierådet Göran Lambertz - har drabbats av minsta påföljd.

Att Lambertz går fri är ett genomkorrumperat systems naturliga konsekvens. Ingen kan avsättas, dömas eller straffas, eftersom var och en kan dra med sig många andra, som i sin tur kan dra med sig ännu fler. Enda sättet att avsätta någon i det korrumperade brödraskapet är hela systemets kollaps. Nåja, det behöver ju i och för sig inte vara så långt borta som nomenklaturan sköter landet.

Men våra fifflare har inget lärt av Quick-härvan. Eller är det egentligen tvärt om? Har de egentligen än en gång fått bekräftat att de sitter tryggt, att ingen kommer åt dem? Åtminstone inte genom ”rättsväsendet”. De kan fiffla så mycket de vill. Det är naturligtvis den slutsats de rimligen kan dra av hur Quick-härvan utvecklades. Mot den bakgrunden är det fullt begripligt att man gör en ny Thomas Quick av den gatubrottsling som tog på sig mordet på den 22-åriga kvinnan på HVB-boendet i Mölndal. Anledningen till att det blev just han är uppenbart. Som påstådd 15-åring är han också oåtkomlig för den svenska rättvisan.

Vi har begåvats med ett rättsväsende och en polismakt i vilket polis och åklagare gör gemensam sak med grova gatubrottslingar, importerade av en inkompetent statsminister och hans likar i den politiska och byråkratiska eliten, för att rädda Stefan Löfven från konsekvenserna av de vettlösa intervjuer han lämnade åt internationella media i Davos.

Det är lätt att förstå att Löfven drar till Mölndal som en skållad råtta när budet om den officiella hemligheten når honom, om ännu en gruppvåldtäkt, denna gång med dödlig utgång, bara några dagar efter hans absurda CNBC-intervju. Att slöddret efter nattens gruppvåldtäkt mördade kvinnan är inte konstigt. Fråga är sannolikt om brottslingar vilka hela sitt liv levt utanför samhället och det i länder i vilka ordet samhälle har en annan innebörd än i Sverige - än så länge. Det är därför en naturlig konsekvens av den rådande situationen efter att den kollektiva erektionen avklingat. Kvinnan kan vittna - därför måste hon dö!

Korrumperade poliser och åklagare manipulerar bevis för att fantisera ihop en hjältehistoria i vilken våldtäktsmännen och mördarna blir hjältar till stöd för Stefan Löfvens lögner i Davos, istället för att avslöja dem i deras prydno.

Att åklagaren fyllde på med ett åtal mot 15-åringen, gällande ett mordförsök riktat mot en av medbrottslingarna, är typiskt för hur den korrumperade svenska eliten opererar. Det är inte argumentens tyngd som räknas, utan istället antalet argument. I långa tider har den sosseledda byråkratin arbetat så att det tarvligast ihopljugna argument kan användas för att desavouera ett sakligt och besvärande argument. I det här fallet var åtalet om mordförsök till för att manipulera allmänheten, för att ge den förljugna polisversionen mer trovärdighet. Det skulle stärka den officiella lögnen att 15-åringen minsann var så grov brottsling att han även försökte mörda en av de boende.

Det är naturligtvis mycket tråkigt att vi har en så korrumperad polis och åklagarmyndighet i Göteborg att sju våldtäktsmän och mördare får gå fria för att skydda en vettlös stolle till statsminister som på ett rent absurt sätt ljugit fast sig i CNBC.

De på detta sätt friade våldtäktsmännen och mördarna kommer att våldta och mörda igen. Tack vare vår polis och våra åklagare, inte minst tack vare vår statsminister. När det sker kommer ”samhället” åter att gå igenom stora svårigheter för att sopa igen spåren som leder till Mölndal. Räkna med att alla får uppehållstillstånd och skyddad identitet för att sopa igen spåren. Så fungerar nämligen vårt system - med grova kriminella som utgör rättsväsendet.

Södertälje fredagen den 29 januari 2016
Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: