måndag 25 januari 2016

Lena Mellins förtvivlan

.
Lena Mellin skriver uppgivet i Aftonbladet om utsikterna för Stefan Löfven att vända raset för NationalSocialdemokraterna. Vad kan man annat än hålla med, när man ser vad han sagt i en intervju med CNBC i Davos?


Det hjälper föga att man talar hyggligt bra engelska när det bara kommer svammel ur munnen.

Det kriminella privilegiesamhällets maffiabärande väktare, det NationalSocialdemokratiska partiet, och dess främsta företrädare, värnar om de stollar som rutat in en tillvaro för sig själva, som innebär att lyfta bidrag och åka runt på olika skattefinansierade kattdop och tala om hur förföljda de är av svenska män. För alla dessa utgör arabiska och afghanska hel- och halvbrottslingars riktiga trakasserier ett existentiellt hot. Om dessa får den uppmärksamhet i media som saken förtjänar, riskerar väktarna av de kränktas privilegium att tvingas börja arbeta för sin försörjning.

Vad utspelar sig då i landet medan riksstollen är i Davos och ljuger omvärlden full? Idag åtalas en algerier som påstår sig vara 16 år, men som polisen tror är minst 21 år gammal. För vad? För att ha knivskurit en flicka i ansiktet för att hon inte ville ligga med honom. Och nyss flashade nyhetsmedia ut att en kvinna blivit knivskuren av en man på ett flyktingboende. För tidigt att säga om detta fall också handlar om sexövergrepp från skräpfolket som Löfven och kompani släpat hit. Det sätter dock fokus på att vi har en regering och en riksdag som låtsas vara godhjärtade och ta hand om utsatta människor. Bakom kulisserna slänger de in värnlösa människor av blandad etnicitet, på obevakade boenden, tillsammans med andra vars ursprung, mentala tillstånd och identitet är okänd. Det är viktigare att "Aktiebolaget Politikers Släkt och Vänner" får tjäna pengar än att människor på flykt får skydd.

Man ska inte ta emot människor och låtsas ge dem skydd när man inte duger till att verkligen göra det.

Mellin är likaledes missmodig om alliansens förutsättningar att regera landet. ”Alliansens fyra partier befinner sig i ett stadium av förnyelse” skriver Mellin artigt och diplomatiskt. På ren och begriplig svenska betyder det att alliansen är livrädda för att ta över det kaos som de själva och de rödgröna skapat. Dessutom fungerar ju allianspartiernas företrädare numera mest som den amerikanska maffians språkrör. Man skulle kunna tro att de alla är avlönade av NATO. En del är ju utan tvekan det, på ett eller annat sätt.

Detta år lär bli mycket värre, med den valhänta och tafatta ledning landet har. Politikerna är dessutom sin egen befängda retoriks gisslan.

Södertälje måndagen den 25 januari 2016
Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: