torsdag 14 januari 2016

Kommunal kvoterade in strippa efter att maffian tagit över förbundet

.Aftonbladet har berättat om ett RIKTIGT fackförbund. Ett som längtar tillbaka till tiden då en sosse var en sosse och en pamp var en pamp. Tiden när en socialdemokratisk pamp fick göra vilka regler han ville - åt andra - men själv göra som det föll honom in.  

Med saknad har pamparna i kommunal drömt sig tillbaka till tiden då sosseriet bojkottade Francos Spanien, men Hasse ”Hoffa” Eriksson och andra pampar åkte till Spanien på semester, förmodligen på någon annans bekostnad. Eller när styrelsen hade ”rätt” att plundra Anna Johansson-Visborgs stiftelse och delade ut lägenheter avsedda för fattiga arbetarkvinnor till sig själva och sina barn. (Jag ser förresten att maffians systematiska renommétvätt på Wikipedia gjort att där inte står ett ord om parasiternas plundrande av stiftelsen. Jag har länge undrat var detta arbete sker. Är det månntro på socialdemokraternas huvudkontor på Sveavägen man ägnar sig åt att skriva om historien och mörklägga socialdemokraters stölder?)  

De gyllene dagar då Chefs-JO Per-Erik Nilsson var ordförande i journalistförbundets pensionskassa och hans barn fick lägenheter i journalistförbundets fastigheter. Samma Chefs-JO som åkte till Portugal på semester på JO-ämbetets bekostnad med sin älskarinna och sökte upp Portugals JO för att kunna göra knullsemestern till en tjänsteresa för JO-ämbetet. Undra på att vårt rättsväsende, vårt åklagarämbete och vår Högsta Domstol alla har förvandlats till veritabla råttbon som hyser och skyddar barnamördare. Eller varför inte tiden då det var fritt fram för åklagare att låsa in misstänkta och sätta på deras fästmör.

Det var tider det, tänker man nog i Kommunal, eftersom man hittills har bränt upp 320 miljoner kronor av medlemmarnas pengar för att skapa en lyxkrog i Stockholm där Kommunals pampar kan representera, men medlemmarna inte har råd att sätta sin fot. Motivet - uttryckt av Kommunals konsult, som numera är anställd av Kommunal:

– Vi vill skapa en stämning som minner om en annan tid, och återtar klassisk bordsservering och värdskap.

Är det någon mer än jag som associerar till Björn Rosengren och Göran Perssons besök på nattklubben ”Tabu” i sällskap av TCO:s kreditkort? Det var ett värdskap som hette duga.

Aftonbladet berättar vidare: Här säljs också Kommunals "egna" vin - Grosshandlargårdens vin. Det importeras genom leverantören Ward Wines på Östermalm i Stockholm och förses med Grosshandlargårdens etiketter innan leverans. Det finns en röd och en vit variant av Kommunals vin - båda säljs för 295 kronor flaskan. Till och med vinet är således ett bedrägeri. Och namnet ”Grosshandlargården” kommer från Kommunals semesterparadis för pamparna i skärgården. Gratis för pamparna, men knappast för medlemmarna. Det är, vill jag mena, av namnet på vinet ganska tydligt vilka värderingar maffian har som har shanghajat förbundet och dess kassa.

Bland de många excesser Aftonbladet berättar om kan vidare nämnas att man har gjort en egen kokbok och matlagningsvideor - en självklar åtgärd för ett fackförbund som egentligen bara lider av en sak - för mycket pengar - medlemmarnas pengar. Och det drar till sig allsköns slödder! Undra på att lågavlönade kvinnor sliter ut sig i vården. Deras förhållanden är knappast intressanta för grabbarna som har roffat åt sig kassan och har så mycket roligt att syssla med.

Kommunals kassör och tredje vice ordförande har en och en halv miljon i årslön - bara en sån sak! Inte illa pinkat av en överbefordrad typ folkets hus-föreståndare. Hur många medlemmars årslön motsvarar det månntro?

Men det blir ännu bättre. Kommunals pampar har, får man förmoda, länge plågats av att ”fittstimmet”, som det heter på fackföreningsslang, har drivit kampanj för att förbjuda porrkanaler i hotellrummens TV-apparater. Nu har man i alla fall tagit itu med jämlikhetsfrågorna och fixat in en strippa på Metropol Palace.

Enligt ännu obekräftade uppgifter utföll lotten så att det var LO-pamparna Karl-Petter Thorwaldsson och Stefan Löfven som skulle strippa. En snabb analys indikerade att de flesta pampar skulle föredra en kvinnlig strippa varpå man omedelbart, på sätt som är brukligt inom rörelsen, konstaterade att man istället hade bestämt sig för att kvotera in en kvinnlig strippa - ”Puma Swede”. Ett bra sätt att öka antalet kvinnor på podiet?
Jag blir då inte förvånad. Regler har för socialdemokrater alltid varit något som gäller för alla andra och ingenting som man själv behöver bry sig om. Och folket är väl i vanlig ordning för fegt och för dumt för att ta tillbaka sitt förbund och kasta ut maffian. Någon hjälp av vårt så kallade rättsväsende är väl inte heller att tänka på? Det är ju alla antingen mangrant mutade eller skrämda till oduglighet.

Egentligen behöver Kommunal inte drömma sig tillbaka. Sosseslöddret och tjänstemannaslöddret är fortfarande suveränt straffimmuna.

Hur ser det ut på politrukparadiset Marholmen? Kan man jaga älg där?  Finns det landningsbana?

Södertälje torsdagen den 14 januari 2016
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: