fredag 22 januari 2016

Offerlammen kommer och går

.
Låtsasåtalet mot landshövdingeattrappen i Norrbotten, den gamle maffiapolitruken Österberg, har nu lagts ned. Rökridån som låtsasåtalet, för misskötseln av Northland-ärendena, innebar har gjort sin nytta. Sundström, Paulsson och den maffialojale konkursförvaltaren Hans Andersson vid Kaidings Skurkar & Advokater AB har av allt att döma nu sopat bort spåren efter pengarna. Åtalet behövs inte längre utan kan läggas ned.

Istället poppade åtalet mot SD-mannen Kinnunen upp som gubben ur lådan. Det åtalet läggs inte ned eftersom Kinnunen inte är med i den nationalsocialdemokratiska maffian. Det är en händelse som ser ut som en tanke, att Kinnunen åtalas precis när svindlerierna i Kommunal, med tentakler in i regeringen, spelar för fulla salonger i våra media.

Ett nytt, men inte helt oväntat offerlamm kastades till vargarna i förra veckan. Det var Margot Wallström som visade sig för åtminstone andra gången ha gjort som nationalsocialdemokratiska skurkar alltid gör. Nämligen att ha betraktat moral, lagar, bestämmelser och heder som begrepp som andra ska besitta i överflöd, men som man inte själv behöver besväras av alls. Mottot är: Mina pengar är mina pengar och medlemmarnas pengar är också mina pengar.

Det är naturligtvis ingen slump att just Wallström offras och nu blir föremål för åtminstone ett låtsasåtal. Hennes uttalanden om Saudiska och Israeliska övergrepp har stört psykopaternas affärer. Det har också dragit på henne amerikansk-israeliskt missnöje. Det innebär inte att hon är oskyldig. Att hon borde åtalas för ”bristande omdöme”, som någon föreslog är en förskönad beskrivning. Hon borde åtalas för att hon på ett skurkaktigt sätt låtit sig mutas och utnyttjat Kommunal’s, i förhållande till henne själv, fattiga medlemmar för att tränga sig före i bostadskön och dessutom få en kraftigt subventionerad bostad, på deras bekostnad. Det innebär att hon, i motsats till vad många S-kvinnor tror, inte är en lösning på problemet. Hon är istället en del av problemet, som innebär att alla sossepampar fritt får roffa åt sig, aldrig riskerar åtal, ännu mindre riskerar att fällas och om de, mot all förmodan, skulle fällas får ett löjligt straff.

Problemet är inte att Margot Wallström är en korrumperad skurk. Problemet är istället att alla hennes kollegor också är det. Det skamlösa, och det något paradoxala, är att det nu diskuteras huruvida Wallström ska åtalas. Inte för brott och mygel som hon ägnat sig åt. Orsaken till att man låtsas åtala henne är istället det kanske enda hederliga och moraliskt högstående hon gjort: De rakryggade uttalandena om Saudierna och Israelerna. De är orsaken till att de andra skurkarna nu slängt henne till vargarna, i ett försök att avstyra en fortsatt granskning av de många mygellägenheterna, som likt en kvarnsten hänger runt halsen på övriga regeringsledamöter och andra i nationalsocialdemokraterna ingående eller med dem allierade pampar.

Tyvärr är det inte ovanligt att grabbarna kastar kvinnorna till vargarna. Det är kutym i ”arbetarrörelsen”.

Södertälje fredagen den 22 januari 2016
Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: