tisdag 17 november 2015

Den synliga men försåtliga indoktrineringen

.

I dessa dagar är det gott om sympatiyttringar för Frankrike. Det är så gott om dem att de är svåra att undvika. Ibland är det till och med svårt att värja sig från att skicka sådana - vare sig man vill eller inte. En del propagandaorgan har nämligen för vår räkning bestämt att vi ska skicka sådana.

TV4 hade en tid sin 4:a uppe i högra hörnet på en bakgrund med trikolorens färger. På Facebook kan man välja att över sin profilbild lägga en genomskinlig fransk flagga. Om man skickar ett hjärta till någon i Skype - dagens ungdomar gör sådant - blir hjärtat presenterat i de franska färgerna.

Det här är bara några exempel på sådant som de flesta upplever som oförargligt, rent av fint. Men det är så här försåtligt smygpåverkan av opinionen går till - utan att vi ens förstår att det är det som sker. Det här är ju nämligen inte oförargligt. Det är politik. Dessutom politik med ondskans förtecken.

Över 130 människor mördades i Paris. 100 svävar mellan liv och död. Över 300 är skadade, kanske för livet. Allt för att psykopaterna vill lura in Europa i ett storkrig. Det som skedde i Paris var nämligen ingen muslimsk eller ens jihadistisk attack. Mycket talar för att det var en false flag-operation, utförd av avlönade franska yrkeskriminella, under en falsk radikaliseringstäckmantel. Allt syftar till att skapa starka motsättningar mellan  européer och araber. Européerna ska luras att öka förstörelsen och förföljelsen av civilbefolkningen i Mellanöstern. I nästa steg kommer ytterligare false flag-operationer i fler europeiska länder. Förhoppningen är att kasta in Europas länder i inbördeskrig.

Många må tycka illa om utlänningar. Många fler gör det, eftersom åtminstone den svenska godhjärtade dumhetens byråkrati ibland behandlar flyktingar och immigranter på ett sätt, som gör vanliga arbetande medborgare fly förbannade.

Låt oss inte gå i galningarnas fälla. Krig och inbördeskrig är inte att leka med. De är lätta att starta, men snudd på omöjliga att få slut på. Istället för att låta sig manipuleras att börja förfölja och mörda oskyldiga människor, som bara försöker överleva, bör man hudflänga, piska, hänga eller giljotinera de skurkar till politiker som på detta sätt hänsynslöst leker med människornas liv, utan att vilja stå för vad de egentligen håller på med. Det är politikerna och inte invandrarna som bestämmer reglerna. Piska den som piskas bör.Södertälje tisdagen den 17 november 2015
Mikael Styrman

Inga kommentarer: