onsdag 11 november 2015

Klipp banden till ockupationsmakten

.
Klicka på bilden för en större bild.

Troligen vet de flesta svenskar inte om detta. En del anar nog hur det förhåller sig. Nomenklaturans innersta kretsar vet precis hur det är, men de bedrar folket. I mediakretsar är det en officiell hemlighet - något som alla vet, men ingen talar om.

Så här är Sverige organiserat för en amerikansk ockupation. Eller möjligen korrektare uttryckt för DEN amerikanska ockupationen, för på olika sätt pågår den sedan länge. Från den amerikanska ambassaden, som är utländskt territorium som Sverige inte äger tillträde till, är det hundra gånger närmare till Sveriges Radios och Sveriges Televisions lokaler och Kaknästornet än det är från Sveriges Riksdag och Regeringskansliet. 

Det säger mycket om vem som bestämmer i Sverige. Officiellt är Sverige neutralt och självständigt, dessutom till namnet en demokrati. Bakom kulisserna är Sverige en av USA ockuperad lydstat i vilken demokratin är satt ur spel och opinionen tyglas av korrumperade media i amerikanskt koppel. Så här accepterar svenskarna att det var i Prag, Östberlin och Warszawa under Sovjettiden. Att ta till sig att det ännu är lika illa i Sverige är inte lika lättsmält. 

Mellan USA:s ambassad och Sveriges Radio samt Sveriges Television finns det färdiga förbindelser. Skulle den dagen komma då inte Sverige dansar efter USA:s pipa är det USA som bestämmer vad som sänds ut. Idag är inte den geografiska närheten lika viktig som när detta nätverk byggdes upp. Men i en tid av oro blir plötsligt läge och närhet lika viktiga som förr. Och den personella organisationen med femtekolonnare i form av välbekanta ansikten som dansar efter den amerikanska pipan, den dag svenska och amerikanska intressen ställs mot varandra, finns hela tiden fungerande i bakgrunden. En vit lön, och en svart som Skatteverket inte bryr sig om. De lönerna är lika ointressanta för Skatteverket som krigsindustrins mutor. Att den svenska journalistkåren till stora delar dansar efter USA:s pipa är inte konstigare än att Norge hade sin Vidkun Quisling. I varje population finns en andel som är predestinerad att vara mottaglig för mutor och annan brottslighet och journalistkåren är ju inte precis känd för att vara mindre sårbar än andra yrkesgrupper. Att det finns välkända svenska mediaprofiler på den amerikanska maffians lönelista är därför beklämmande, men inte konstigt. Dessa femtekolonnare bör vid lämpligt tillfälle identifieras och rullas i tjära och fjäder.

Sverige bör utan dröjsmål göra det USA gjorde redan år 1776: Befria sig från utländsk överhöghet och införa demokrati. Ett viktigt första steg är att befria svenska media från den amerikanska kontrollen. Det begränsar sig naturligtvis inte till Sveriges Radio och Sveriges Television.

- Klipp banden till ockupationsmakten och befria Sverige!

Södertälje onsdagen den 11 november 2015
Mikael Styrman

.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det otroliga är att den vanliga "Svensson" inte begriper ett skit när man försöker förklara vad som sker. Politikerna har med berått mod satt oss i famnen på en ekonomiskt, moraliskt och politiskt kollapsande stormakt. Man kan fråga sig hur i h-e man tänker där i maktens korridorer? Har man inte lärt sig något av svansandet för Tyskland fram till det började gå dåligt för dem i kriget? Det mest skrämmande är nog nonchalansen och de odemokratiska medel man använder sig av när husse i Washington och Bryssel påkallar detta.

Benny

Mikael Styrman sa...

Svar till Benny:

De har inte lärt sig något eftersom ingen som sprang nazisternas ärenden i Sverige drabbades av några efterräkningar - snarare tvärtom. Nazisterna rensades inte ens bort ur maktstrukturerna i Tyskland. Några, ganska meningslösa, skådeprocesser hölls. Det var allt. Till stor del berodde det väl på att delar av Tyskland blev så ödelagt och det allmänna dödandet hade varit så omfattande att ytterligare dödande eller straffande verkade absurt. Världen var trött på terror.

”Svensson” är som Du säger helt ovetande. Jag överhörde en diskussion i lunchkön igår. Då hade det varit en omtumlande vecka med flyktingkris, dubbelt dubbemördande pyromaner som kapitalförvaltare, landsbygdsminister som svindlar bönderna med mera. Vad var det då som låg Svenssons hjärta närmast i lunchkön? Jo, vem som vinner matchen på lördag…!