torsdag 12 november 2015

Dublin-förordningen vådaskjuten, EU nästa…

.
Dublinförordningen fungerade nog, med en blygsam invandring, men inte med massinvandring. Och när Stefan Löfven och Angela Merkel hamnade i fullt sken, uppfyllda av sin egen förträfflighet, var Dublin-förordningens saga all. Det är svårt att förstå varför dessa två dilletanter torpederade EU:s flyktingmottagning och trakasserade de länder som faktiskt följde träffade överenskommelser. Men under alla förhållanden kom deras vettlösa och offentliga agerande att utgöra ett startskott för massinvandring till Europa, främst Tyskland och Sverige.

Nu vill de här två tomtarna att övriga länder ska ta hand om skiten som dessa två åstadkommit. Det som nu har presenterats är att de vill att reglerna ska ändras så att immigranterna söker uppehållstillstånd eller asyl i EU och att EU-byråkrater sedan fördelar de nya invånarna enligt tvingande kvoter. Europas befolkning är över huvud taget inte tillfrågad. Då har vi fått ett Europas Sovjetunion och medlemsländerna har reducerats till maktlösa satellitstater.

Ungefär så gick det till i Europa, i Tredje Riket, 1942. Då hette satelliterna bland annat Bergen-Belsen, Buchenwald, Dachau, Majdanek, Mauthausen, Treblinka och Auschwitz. De hade inte heller något inflytande över vilka som kvoterades till dem. Det slutade med folkmord. Det kommer det att göra i Europas Sovjetunion också under 2010-talet om vi inte sätter stopp för stollarna Löfven och Merkels tokerier.

Lås in Merkel och Löfven tillsammans med de många brottslingar och terrorister som gömmer sig bland de asylsökande och vilka de huvudlöst bjudit in till Europa under kaosartade former.

Södertälje torsdagen den 12 november 2015
Mikael Styrman

.

6 kommentarer:

Anonym sa...

https://www.youtube.com/watch?v=44vzMNG2fZc

Anonym sa...

"Då hette satelliterna bland annat Bergen-Belsen, Buchenwald, Dachau, Majdanek, Mauthausen, Treblinka och Auschwitz. De hade inte heller något inflytande över vilka som kvoterades till dem. Det slutade med folkmord."

Känns faktiskt som att du förringar Förintelsen här. Vad menar du? Var det judarnas eget fel (vilka som kvoterades till dem) att de blev gasade? Glöm aldrig nazisternas offer!

Mikael Styrman sa...

Nej, det handlar inte alls om förintelsen som sådan. Det handlar om vad som händer i länder med totalitärt styre, när alla underhuggare lämnar huvudet hemma och lyder stolliga ledare blint.

Gränskontrollen i Europa har upphört att fungera. Religiösa fundamentalister och utbildade terrorister, vilka bland annat satt Mellanöstern i brand, massinvandrar till Europas förstäder och deras utanförskap, uppblandade bland vanliga immigranter och flyktingar. Det borde inte behövas särskilt mycket fantasi för att räkna ut vilken grogrund självgoda pösmunkar som Jens Orback skapat med sin misslyckade integration.

Vi är på väg mot en ny förintelse eller ett nytt krig som sätter Europa i brand. Det kan mycket väl sluta med att 1940-talets förintelse visar sig vara småpotatis jämfört med det som komma skall.

På 1940-talet stod USA på Europas sida mot nazismen. Idag är ett sönderfallande USA, som löper amok, den nazism som Europa har att bekämpa. Det gör Europas situation mycket svårare idag än på 1940-talet. Nazismen på 1940-talet var uniformerad och omaskerad. Dagens nazism är kamouflerad och har insyn i alla våra strukturer, har infiltrerat våra institutioner och våra massmedia. Just det senaste är kanske inte så stor skillnad mot 1940-talet. Pressen sprang nazisternas ärenden då också.

Anonym sa...

Tack för att du utvecklade! Du har rätt!

Anonym sa...

Varför kallar du dom nazister när de är kommunister? Vilket okunnigt svammel! Det är bara att läsa på om nyliberalismen och nykonservatismen i USA. Finns ingen koppling till varken tyskar eller nazister varken ideologiskt eller ekonomiskt. Kopplingen till marxismen är däremot tydlig bland exempelvis neoconservatives det står till och med på Wikipedia fast man kanske får läsa den engelskspråkiga då. Kopplingen mellan nyliberalismen och nazisterna existerar inte heller. Ledande nyliberaler har inte heller varit tyskar. Vad man än anser om nazisterna så reformerade de faktiskt finansväsendet och ekonomin i en icke-nyliberal riktning.

Mikael Styrman sa...

Svar till Anonym:

Jag gick igång av Din kommentar.
Vänligen finn mitt svar i nytt blogginlägg med rubriken ”Om ismer, sekter och ideologier.”