torsdag 26 november 2015

Lek med människors liv

.
På barrikaderna har de stått och kraxat - Drutten och Krokodilen, med stöd av godhetsindustrins fotsoldater - fördömt alla som manat till förnuft och eftertanke. Självbelåtet och mästrande har de dragit Europa runt och talat om att alla är välkomna till den humanitära supermakten Sverige. Alla immigranter har kallats flyktingar och uppmanats att söka asyl och ta in på Hotell Migrationsverket som erbjuder fri all inclusive vare sig man får stanna eller ej. Vuxna män får förtur om de överger sin familj och låtsas vara barn. De som inte får stanna ombeds åka hem. That’s it! Inget mer. Och naturligtvis åker ingen hem under sådana premisser. Tokiga vore de väl annars.

Efter att ha tvingat på italienarna ökad immigration med svenska krigsfartyg och tubbat immigranter av alla sorter att ta sig till Sverige, som naturligtvis inte klarar både en sådan anstormning samt att upprätthålla samhällets funktioner, har man så övergått till att förvara dem utomhus vintertid och försöka stänga gränsen framför näsan på dem.

Vad allt är inte en rödvinsbolsjevik beredd att göra för att få en klapp på huvudet av den amerikanska oljeindustrin och för att få se Ovala Rummet i skala 1:1?

Men skämmas ska de, naturligtvis.

Södertälje onsdagen den 25 november 2015
Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: