söndag 15 november 2015

Indoktrinerings-TV

.
I morse skrev jag om de märkliga turerna i natt, när SVT skulle sända extra rapport om Paris-dåden efter långfilmen, och en halv timma senare bytte fot och bröt långfilmen, utan att ha några nyheter att sända. Efter att ha sett på indoktrinerings-TV enligt gammal sovjetmodell hela dagen talar det mesta nog för att det var regeringens krishantering som slog till. Grejen var just att bryta filmen för att lura folket att man prioriterat upp säkerheten.

Regeringen sitter ju minst sagt med arschlet i brödrosten efter att genom slöhet, slapphet och likgiltighet totalt ha nonchalerat gränskontrollen och säkerhetsfrågorna. Det var kanske eftertankens kranka blekhet som slog till inatt, när man insåg att det som hände i Paris lika gärna kan hända i Sverige och att regeringen inte har gjort något för att förhindra det.

Hela denna teater idag för att förbereda de nationalsocialdemokratiska fotsoldaterna på att regeringen ska byta fot i migrationsfrågan. Här har man hoppat i uppenbart galen tunna och ju mer man har råddat desto djupare ned i skiten har man sjunkit. Ju fränare man har angripit SD desto svårare har det blivit att sedan byta fot. Nu tvingas man av allt att döma ändå att göra det. Naturligtvis. Det har ju hela tiden varit uppenbart att det måste sluta så. 

Men istället för att bita huvudet av skam fortsätter man att ljuga, uppenbarligen helt oförmögna att tala sanning. Nu blir det av allt att döma så, att man låtsas göra det av säkerhetsskäl. För att ”förebygga terrordåd”. Hela dagen har Löfven pratat skit och ljugit i TV för att skapa en bild hos dumskallarna av att regeringen gör något åt säkerheten. Så här långt är det dock bara värsta sortens USA-inspirerade ordbajs.

Istället för att göra något ägnar sig regeringen Löfven åt sin favoritsysselsättning och enda sysselsättning - att låtsas göra något.

Södertälje lördagen den 14 november 2015
Mikael Styrman

.

3 kommentarer:

Anonym sa...

SVT hade dagen till ära klätt upp sina lögnförmedlare med sorgkläder i ett försök att visa att man tar detta på allvar. Ett löjets skimmer lyser upp novembermörkret.
Sverige är ett Kalle Anka land av stora mått.

Anonym sa...

Jodå, den statliga lögn-TV och MSM-media fortsätter att pumpa ut propaganda på ett försåtligt sätt. Trots att de s.k "tunnbomberna" redan avslöjats som fejk och osanning så fortsätter man i media sprida den lögnen. Likadant med gasen som ju hade sitt ursprung i England och distribuerades på plats via Turkiet till rebellerna som gjorde sin false flag operation helt enligt schemat. En vanlig oinsatt "svenne" har ju inte en chans att förstå att reportrarna ljuger och i bland undrar man om de gör det medvetet? Kanske är det så att alla på SVT verkligen jobbar med propagandan, en del väl insatta, andra som bara läser upp det som står på papperet.

Benny

Mikael Styrman sa...

Svar till Benny:

Valet mellan en gynnad karriär med en ränte- och amorteringsfri lyxlägenhet eller -villa å den ena sidan och en missgynnad karriär med en trång hyreslägenhet och kamp för brödfödan å den andra sidan är ett orättvist val att ställas inför. Det slutar nästan alltid likadant. Alla gör inte propaganda aktivt, men alla vet att det pågår. Få i media tycker sig ha råd att frondera mot det.