tisdag 24 november 2015

Upp som en sol…

.
…och ned som en pannkaka.

Så kommer sannolikt svensk immigrationspolitik att sammanfattas - inte nu - men sedan, när det gått 30-40 år och nästan alla inblandade är döda och begravda och journalistiken mycket ängsligt vågar närma sig att göra det jobb man borde ha gjort idag.

Många av dagens eloaner slår sig för bröstet och tycker sig ha uträttat humanitära stordåd. Men det har man inte. Istället har man kört landets ekonomi i botten genom att vräka skattebetalarnas pengar över grova politiska brottslingar som tacksamt skott sig.

En sak till har man gjort. Man har fyllt landet med människor som inte behöver hjälp, som inte kan eller får arbeta och som lever i en aldrig upphörande all inclusive-tillvaro på skattebetalarnas bekostnad vare sig de fått uppehållstillstånd eller ej. Så glatt har man hjälpt dessa människor som inte behöver hjälp, att det inte finns några resurser till att hjälpa dem som verkligen behöver hjälp.

Södertälje tisdagen den 24 november 2015
Mikael Styrman

.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Källa tack!

Mikael Styrman sa...

Det är jag som är källan. Det är min analys utifrån all information som nått mig från fria och ofria källor som jag tagit del av.

Jan-Olov Lundberg sa...

Man kan ju undra hur det har blivit så här. Är politikerna dumma eller får de order från annat håll.

90 % av de som kommer har ingen legitimation och en del kan alltså vara brottslingar och terrorister. När Finland införde ålderskontroller på ensamkommande unga var det bara 35% som bedömdes vara under 18 år. Tveksamma resultat gick till migrantens fördel.

De som verkligen behöver hjälp bor i flyktinglägren i närområdet. De har blivit av med över 8 miljarder av biståndet för att vi ska klara cirkusen här hemma. För de pengarna hade man hjälpt 30-40 ggr fler människor än att försöka "integrera" de i Sverige.

Löfven pratar om ordning och reda. Då kan han ju börja med att få lite ordning på de segregerade områdena i Sverige där svensk lag inte riktigt gäller.

Vi måste ta oss upp ur diket innan vi kan ta emot nya medborgare.

Anonym sa...

Det är ju sant begriper vem som helst! Behövs inga källor för det.