söndag 1 november 2015

All inclusive på livstid + lön

.
Det gick som väntat med IKEA-mördaren Abraham Ukbagabir.

Han dömdes till All inclusive med lön på livstid på de svenska skattebetalarnas hotell.

Det skickar ut en kraftfull signal till alla i tredje världen som har svårt att försörja sig.

Kom till Sverige - det är svängdörrar i gränskontrollen - det finns inga dörrar - ingen gränskontroll över huvud taget - och mörda några svenskar så försörjer vi Dig.

Det fanns en gång en tull. Den var till och med beväpnad, som tullen alltid är runt om i världen - utom i Sverige. Den var beväpnad i Sverige också. Ända tills en stollig centerkäring vid namn Karin Starrin bestämde att tullen inte fick vara beväpnad. I princip upphörde den svenska tullen att fungera då. Hon har sedan dess vandrat vidare till att förstöra andra offentliga verksamheter. Jag googlade lite på detta och såg i mediauppgifter att hon senare har efterträtts på Tullverket av en kvinnlig polistomte som tycker att tullare som ställs inför beväpnade smugglare av olika slag ska prata sig ur situationen… Det tycks vara väldigt, väldigt långt mellan tullgeneraldirektörens skyddade tillvaro och verkligheten ute vid våra gränser, där samvetslösa människor som tjänar grova pengar på olika sorters smuggling, förväntas talas till rätta av obeväpnade tullare. Ett gott förstånd, empati och människokännedom tycks inte stå högt i kurs när tullgeneraldirektörer ska utses. Inte heller förmågan att få jobbet gjort. Så har ju också tullen anslutit sig till de många offentliga verksamheter som upphört att fungera i Sverige, vare sig det beror på att man utser idioter till tullgeneraldirektörer eller på att de får idiotiska direktiv som de inte tvekar att följa.

Och nu låtsas våra klåpare till politiker att nästan obefintliga tullare - de få som finnas dessutom obeväpnade - ska ta emot och stoppa tungt beväpnade grova brottslingar och gerillakrigare som efter att ha förstört sitt eget land nu känner sig manade att ta hand om Sverige. Merparten kommer, som jag nyss såg att Gunnar Sandelin påpekade, från några av världens mest dysfunktionella länder - inte oviktigt i sammanhanget.

Södertälje söndagen den 1 november 2015
Mikael Styrman

.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det kanske är lika bra att tullarna inte är beväpnade?
Någon plikttrogen stackare med en eftermiddags utbildning
på sin glock (mycket billigare än sig-sauer, så tullen lär få
försvarets pistol 88 om beväpning skulle bli aktuell igen) kanske
får en ingivelse om att ingripa mot en internationell smugglarliga
som förfogar över pansarvärnsvapen, med självklarhet automatkarbin
för personligt skydd, och möjligen grupperat grk artilleri.
Det säger sig självt att den stackars tullaren skulle ha gjort sin
sista dag på jobbet och även i jordelivet efter detta, sannolikt tillsammans med alla som bara råkar stå i fel kö vid fel tidpunkt.
Dessutom skulle detta innebära mycket värdefull pr för smugglarligan
som på detta vis bevisar att de tar sina åtaganden gentemot den
fria markanden för droger och vapen på mycket stort allvar!
Vi snackar inte, vi levererar! Som det brukar heta...
/ fänrik Stål

Mikael Styrman sa...

Till ”fänrik Stål”:

:-)

Finn mitt svar i nytt blogginlägg: ”Bättre stämma i bäcken än i ån.”