tisdag 10 november 2015

Färjelimbo för immigranter?

.
Hur ska ett hjälplöst Sverige, utan gränskontroller eller ens resurser eller kompetens att sätta upp fungerande sådana, kunna värja sig? Om det kommer människor med färja till Sverige och svenskarna inte tar emot dem - hur stor är då risken för att polacker, tyskar och danskar vill ha dem tillbaka?

För att inte färjorna snabbt ska fyllas med människor, fast i något slags limbo, mellan Sverige och dess grannländer kan man införa ett transportörsansvar, likt det som flyget redan har. Då blir det rederiets problem om de transporterar folk utan klara papper. 

Om vi kommer så långt, och redan tidigare givna och nya mutor inte hindrar det, vad gör grannländerna då? Kommer de att stoppa människor på väg in i deras länder, vilka ska till Sverige? Eller kommer de att acceptera kåkstäder vid sina Östersjö-hamnar befolkade av immigranter på väg till Sverige? Som i franska Calais. Då sprider sig ”människosmugglingen” till Östersjön.

Vad gör våra idioter då? Kommer de även denna gång att sätta in krigsfartyg som hjälper ”människosmugglarna” i sitt värv? Eller kan vi förvänta oss att dryga besserwissrar från Italien och andra europeiska länder stationerar krigsfartyg i Sverige som hjälper människosmugglarna, samtidigt som deras politiker åker runt i världen och mässar om hur den forna humanitära supermakten Sverige numera styrs av oempatiska nazister?

Svenska amerikarövslickare av alla politiska färger är väldigt upptagna av att driva kampanj mot Ryssland och av att roffa åt sig mutor i samband med ”upphandling” av krigsmaterial för att försvara oss mot Ryssland. Och man är väldigt pigga på att förvandla Sverige till ett horornas paradis, vilket brukar bli följden i alla länder där man tillåter amerikanska baser. Tattarkolonierna är bara en västanfläkt mot vad amerikanska baser kan göra med ett land. Men den hemska sanningen är, att om den ryska statsledningen vill täppa till truten på de svenska mutkolvarna och femtekolonnarna, behöver de inte alls angripa Sverige. Det räcker om de låter en del av de immigranter - flyktingar enligt svensk politisk retorik - som nu cyklar från Ryssland in i Nordnorge - istället ta vägen in i Sverige över Östersjön. Nato-medlemskap eller ej så blir Sverige snabbt ett land som inte behöver något försvar, för att ingen ens vill ockupera det. Se bara hur det gick för Sverige som deltog i USA-NATO:s ockupation av Afghanistan och nu översvämmas av Afghanska immigranter, visserligen ”ensamkommande barn”, men ändå immigranter.

Det kan faktiskt bli så att våra nordiska grannländer känner sig tvingade att bygga stängsel mot gränsen till Sverige - för att skydda sig från Sverige.

Hur skulle vi klara oss utan våra idioter och vårt kriminella slödder i politiken?

Södertälje tisdagen den 10 november 2015
Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: