fredag 20 november 2015

Terroristbekämpning, Terroristteater eller bara svart politisk humor?

.

Den politiska polisen fortsätter att sprida lögner omkring sig. Nu går det ut på att dölja att den terrorist-teater som tre höga polischefer drog igång härom dagen handlade om just detta. Media har uppmärksammat att terroristen ifråga, om det nu är en sådan, hela tiden fanns med foto och allt i migrationsverkets register. Han hade visserligen sökt asyl under falskt namn, men fotot är ju äkta. Det är därför lätt för polisen att se i migrationsverkets register var han är för att åka och hämta honom - utan att halvt skrämma vettet ur den svenska allmänheten. 

Men den förklaringen duger förstås inte för en polismyndighet som så här tidigt på hösten gett sig ut på den såphala politiska svagisen. Istället matas vi nu med en annan ”trovärdig” saga via media. Det var tips från allmänheten som gjorde att den förmodade terroristen kunde gripas på migrationsverkets förläggning i Boliden. Hur såg då tipset ut, kanske läsaren undrar?

Det var en kvinna som fick en olustig känsla av två medpassagerare, när hon skulle åka buss från Skellefteå till Boliden:

”Det var som att de var påverkade. Det var krångel med betalningen och de visste inte var de skulle kliva av.”

Jag tycker att det var väldigt skarpsynt av polisen att av dessa iakttagelser genast identifiera den ”falskskyltade” terroristen... Gemene man skulle annars lätt dra slutsatsen att den beskrivningen stämmer på ungefär en miljon av Stockholms invånare. Om detta är kriterierna som identifierar en terrorist finns följaktligen cirka en miljon terrorister i Stockholm. Det är nu något som landsbygdens folk haft klart för sig mycket länge…

Skulle det - Gud förbjude - vara så att den här ”Miss Marple-historien” är sann, bör vi dra vissa slutsatser av den. I så fall bör vi istället minska anslagen till att installera olagliga trojaner i folkets datorer, som mutkolven Löfven på den amerikanska maffians uppdrag vill legalisera och öka.

Det är mycket billigare att nyttja detektiven allmänheten, i synnerhet alla skarpsynta Miss Marple-tanter. Köp bussbiljetter åt dem. 

Stefan Löfven har även varit ute och hyllat polisens effektivitet. Men det är ju helt fel och dessutom förmodligen bara bluff. Om det är en ”Miss Marple” som på det ovan angivna sättet klarat upp detta är det knappast anledning att berömma polisen. Snarare är det något som bjuder in till skratt.

Men troligen är varken den ena eller den andra versionen sann. Verkligheten är sannolikt mycket dystrare än så och den politiska kriminaliteten i ledande poliskretsar mycket värre än de flesta kan föreställa sig. Mycket tyder nämligen på att polisen redan innan hela teatern satte igång hade bestämt sig för vem som skulle gripas och visste var han fanns tack vare migrationsverkets register. Förmodligen var det slumpen som gjorde att man valde just honom. Gudarna ska veta att man kunde ha valt vem som helst av hundratals utbildade terrorister som Stefan Löfven och hans anhang har släpat hit. Det är inte ens säkert att hundratal räcker om man räknar sådana som återvänt efter mördande i Mellanöstern såväl som sådana som immigrerat från Mellanöstern, Asien och Afrika, till ett land helt utan kontroll, styrt av idel lallare.

Det är för sorgligt att vi har en regering som inte värnar svenska uppfinningar från amerikanskt industrispionage och svenskarnas integritet från politiska gangsters. Vi borde kasta ut den amerikanska maffians hantlangare från Rosenbad.

Södertälje fredagen den 20 november 2015
Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: